Moak koffiepads

Startinvestering Moak koffiepads : Het aanbod van Moak koffiepads is DE oplossing voor restauranthouders en horecazaken die hun cliënteel willen verwennen met koffie

Die zowel het aroma,  “the body”, en de smaak van de echte Italiaanse espresso heeft, zonder een te grote startinvestering qua koffiemachine te moeten doen.

Moak koffiepads : Jazz Aromatik

Samengesteld uit 97% Arabica en 3% Robusta, behoren deze originele koffies van dit mengsel tot de meest gevraagden ter wereld.

moak_cafe_04

Ontdek onze “Jazz”-aroma’s

Moak koffiepads : Soul taste

Een zacht, fruitig en lichtzurig mengsel. De Soul Taste wordt ook in een kopje aangeboden. Dit mengsel heeft een uiterst lichte citrusvruchtensmaak die zijn oorsprong vindt in de in dit mengsel verwerkte zeldzame Indische Arabica.

Ontdek onze Soulsmaken.moak_cafe_05

koffiepads Moak : klassieke Deca

Een romig mengsel met zeer zachte, zeldzame, cacao-, honing- en anijssmaken.  U zal van onze te te vergelijken Klassieke Deca nog lang nagenieten.

Ontdek de harmonie van onze klassieke muziek.moak_cafe_06

Rock coffee

Dit mengsel zal U aan zijn kracht kunnen herkennen! Proef hem!  U zal zijn cacao- en amandelsmaken kunnen ontdekken er ervan genieten.   Een kopje Rock staat voor kracht, smaak en aroma’s.

Drink en Rock! moak_cafe_03

Swing

Swing zal U herkennen aan zijn zacht parfum, zijn bloemen- en citrusvruchtaroma’s alsook aan zijn cacao- en notensmaak.  Ontdek hem snel, het is pure swing !

Hieronder vindt U onze uitzonderlijke koffiepads machines.

moak_cafe_07