skip to Main Content
Onze recepten

Onze granita recepten

Overheerlijke ambachtelijke granita ideaal voor elk moment van de dag.  In klassieke versie alsook in 6 verschillende, eenvoudige en snel bereide recepten voor de lekkerbekken. Al onze recepten zijn zonder gluten en zonder gehydrogeneerde vetten.

Onzegranitas een zomerplezier om met anderen te delen

Fruit en gepileerd ijs voor een overweldiging van aroma’s!  Vruchtvlees en stukjes fruit voor een hoogwaardig kwaliteitsproduct met een zeer hoog fruitpercentage op het label vermeld.

Zeer zorgvuldig gekozen smaken voor een DRANK ZONDER ALCOOL waarvan men op elk moment van de dag kan genieten, aangepast aan de meest veeleisende klant van de cafetaria die op zoek is naar een gewaarborgde zekerheid qua kwaliteit van de ingrediënten.

Voor zij die aan het aperitief ritueel gewend zijn alsook voor de afspraakjes alvorens naar de discotheek te gaan.

Het granita toestel

Met professionele blender 1,5 CV kracht waarmede u alle recepten gemakkelijk en snel zoals op de foto’s zal kunnen verwezenlijken, 12 verschillende sauzen, de glazen en de onontbeerlijke communicerende menukaarten. 

Kant-en-klaar promotie: de type bestelling klaar voor gebruik samengesteld uit het toestel, de producten, de toppings, het decor, de glazen, de lepeltjes et de onontbeerlijke menukaarten om op uw tafels te zetten en die er uw klanten ongetwijfeld zullen toe aansporen om ze te proeven. Vanaf 37,62€/maand + BTW.

B-Frozen 6_1_DiffusionFood_411
Back To Top