skip to Main Content
Onze koffiesoorten MOAK in pods
Onze aanbiedingen MOAK koffie in pods is de oplossing toegewijd aan restauranten en andere horeca aangelegenheden die aan hun klanten het aroma, het corpus en de echte smaak van een Italiaanse espresso willen bieden, zonder een al te grote investering in een koffiemachine te moeten doen.  Dankzij de MOAK koffie in pods is het voor onze klanten altijd mogelijk om – gegarandeerd – aan hun klanten een vers product aan te bieden dat bovendien zeer gemakkelijk te bereiden is.  Het is dus niet nodig om over een koffiemolen te beschikken of om de koffie te doseren en zelfs ook niet nodig om over gekwalificeerd personeel te beschikken om dit product volgens de regels van de kunst aan te kunnen bieden. 

MOAK Rock

 
U zal het mengsel MOAK Rock herkennen aan de kracht!  Proef deze koffie getint door cacao en amandelen. Rock heeft corpus, smaak en aroma’s.  Drink er één en dans een Rock ! 

MOAK Swing 

 
U zal de Swing herkennen aan zijn zachte geur, aan zijn bloemen- en citrusvruchtenaroma’s en aan zijn cacao- en hazelnoottinten.  Ontdek hem snel, dit is een echte Swing !
café en pods destiné au professionnelles
café en pods

MOAK Jazz Aromatik 

 
97% Arabica’s en 3% Robusta zijn de oorspronkelijke koffies die dit mengsel samenstellen en die de meest gezochte koffies ter wereld zijn!  Ontdek onze Jazznoten !

MOAK Soul Taste

Een heerlijk mengsel met een milde smaak, gefruit en zachtjes bitter.  In het kopje komt deze koffie over met tintelingen van indiaanse arabica citrusvruchten die de Soul Taste bevat.  Ontdek de noten van onze Soul ! 

Cafés en pods
café en pods

MOAK Deca Classic

Een romig mengsel met een zeldzame smaak en lichte noten van cacao, honing en anijs.  De nasmaak van een kopje Deca Classic zal u lang bijblijven.  Ontdek de harmonie van onze klassieke muziek !

Onze koffietoestellen voor pods

café moak en pods
café en pord
Back To Top