skip to Main Content
Onze MOAK koffie in bonen
Onze professionele koffiezetapparaten en onze koffiemengsels in bonen MOAK premium garanderen u een uitzonderlijke kwaliteit voor elk kopje koffie. 
cafes moak

Moak Aromatik 

De 5 oorspronkelijke Arabica’s die dit mengsel samenstellen zijn onder de meest gezochte ter wereld.  Het is een mengsel voor de meest veeleisende die zich de “TOP” wil veroorloven.  AROMATIK is een geparfumeerd, lichtzurig en tegelijkertijd zacht mengsel; de smaak ervan is fruitig, lichtjes vanille getint en bijgevolg perfect evenwichtig.  
Professionele koffietoestellen zijn beschikbaar in renting vanaf 67€/maand.   

Moak Stella 

Stella is samengesteld uit 90% arabica en 10% robusta: een zacht, gearomatiseerd en zeer evenwichtig mengsel dat aan uw paleis een licht citrusvrucht getinte smaak overlaat. 

Onze professionele koffiezettoestellen zijn beschikbaar in renting vanaf 67€/maand. 

cafés moak

Brasilea Moak

De heerlijke smaak van dit mengsel is te danken aan de samensmelting van honing, chocolade en drop: een onvergetelijk aroma dat u de rest van de dag zal vergezellen.

Ontdek onze professionele koffiezettoestellen die in renting beschikbaar zijn vanaf 67€/maand. 

cafés moak

Koffiebonen: Moak Bio Fair

Moak Bio Fair is een biologische en gecertificeerde Fairtrade koffie in bonen die werd bekomen vanuit een premiummengsel.  Deze koffie is gekenmerkt door de aanwezigheid van tintjes cacao en hazelnoten.   Gecertificeerde Fairtrade betekent meer rechtvaardige commerciële voorwaarden en opportuniteiten voor de producenten in ontwikkelingslanden om in hun bedrijven en hun gemeenschappen te investeren, en dit voor een duurzame toekomst.

Professionele koffiezettoestellen zijn in renting beschikbaar vanaf 67€/maand. 

Voor meerdere informatie, klik op de internationale website van koffie MOAK 

Back To Top