skip to Main Content
Onze recepten

Thee Natural Essence Bio

Natural Essence is het resultaat van een langdurige en nauwkeurige selectie van grondstoffen afkomstig van gecertifieerde biologische landbouw.

Thee Natural essence is toegewijd aan mensen die zorg voor zichzelf willen dragen.Een Indische thee van een klassiek mengsel, een infusie en kruidenthee Natural bio essence drinken is als een denkbeeldige reis maken in ver gelegen landen, in intens groene droomtuinen met bedwelmende geuren.

Mengsels van de gecertifieerde biologische landbouw, eigenhandig vervaardigdinpiramidale individuelefilters, met een geraffineerde snit. De filters zijn vervaardigd in individuele zakjes om de smaak en de geur intact te houden en voor een perfecte hygiëne.

Ons aanbod bestaat uit 15 bio smaken 100% bio, in dozen van 20 zakjes 100% bio, 1 representatie display, de Suavisdesign theepotsets, en om te eindigen ook nog de zandlopers om de intrekduur te programmeren, duur die afhankelijk is van het gekozen mengsel.

Thé natural essence bio

Onze Zwarte Theesoorten

1T English Breakfast : een klassiek mengsel van Indiaanse theeën

2T Earl Grey : een klassiek mengsel van Indiaanse lange blad theeën verrijkt met bergamot essence

3T Black Tea Orange : een mengsel van Ceylan theeën, schorsen en sinaasappel essence. Een reis door het hart van Sicilië

Onze EssenceGroene Bio Theesoorten

4T Gunpowder :bladeren afkomstig van hooggebergten in China

5T Japan Sencha : groene thee oorspronkelijk uit Japans

6T Mint : groene thee oorspronkelijk uit China verrijkt met pepermunt essence, uiterst verkwikkend

7T Groene thee met gember : theemengsel oorspronkelijk uit China verrijkt met gember en citroen, uiterst energierijk en krachtig tonicum

Onze Infuus- en Kruidentheesoorten Bio

8T Bosfruit : zeer nauwkeurig selectief uitgezocht fruit. De smaak is zacht en bijzonder aangenaam. Ingrediënten van de Bio landbouw :hibiscus, appels, rozenbottels aroma’s, sinaasappel, anijs, bramenbladeren, bosbessen, kaneel.

9T Tropisch fruit : zeer nauwkeurig selectief uitgezocht fruit. Ingrediënten van de Bio landbouw : appels, hibiscus, sinaasappel, mango, ananas, calendulabloemen, sinaasappelolie.

10T Kamomillebloemen : met gehele Matricariakamomillebloemen, kalmerend, ontspannend.

11T Alpen : mengsel van hoogwaardige kwaliteitsingrediënten die zeer nauwkeurig selectief uitgezocht werden voor een geurende en intense infusie van bergkruiden en bergbloemen, bijzonder aanbevolen om nade maaltijd te degusteren.  Ingrediënten: melisse, verbenabladeren, lindeboombladeren, citronellakruiden, kamomille, pepermunt, saliebladeren, thijm, anijs, rozenblaadjes, korenbloemen en zonnebloemen.

12T Rooibos: roodkleurig, een drank afkomstig van Zuid-Afrika. De plant is een peulgewas dat op de Cedar bergheuvels gecultiveerd wordt, rijk aan vitamine C, antioxydanten en minerale zouten.

13T Relaxerendinfuus : zeer aangenaam met ingrediënten uit de populaire geneeskunde, wordt best gedronken voor het slapen gaan of voor een relaxerende pauze.Ingrediënten : melisse, kamomille, zoethoutwortel, hop, roosblaadjes, lavendel.

14T Digestief infuus : stimuleert de spijsvertering. Ingrediënten: anijs, venkel, kamomille, komijn.

15T Kruidenthee Ayurveda : geraffineerde en pikante smaak met ingredriënten uit de traditionele Indiaanse geneeskunde : appels, groene rooibos, kaneel, sinaasappel, kardamom, zwarte peper, natuurlijke aroma’s.

1-669
Thé natural essence bio
Thé natural essence
Back To Top