skip to Main Content

100% MADE IN ITALY IN BELGIË

Een uniek concept in België en in Luxemburg! Om u van uw concurrenten te onderscheiden stellen wij u exclusieve producten voor.  Brasserieën, tearooms, hotels, bedrijven en andere places to be, onze uitzonderlijke producten zullen u helpen om van uw zaak een premiumzaak te maken.  Uw klanten zullen niet alleen van een heerlijke MOAK koffie kunnen genieten maar ook van onze SUAVIS ITALIAN TASTE producten: ijskreem in verscheidene smaken zoals koffie, yoghurt, amandelen, noten, groene amandelen, gianduja (een variëteit van hoog gamma hazelnoot van de Piedmont) en sorbetto’s in verschillende smaken.  Al deze producten worden tevens ook aangeboden Frozen of Gelato Soft.  Daarenboven stellen wij u ook een breed gamma voor van bio warme chocolade en bio theesoorten. En om te besluiten ook een overheerlijke Siciliaanse muffin col tuppo (met het knoetje). 

café professionnel

 

 

 

U hebt het wel begrepen, wij zijn anders.  Ontdek onze all-in bestellingen klaar-voor-gebruik voor elk van onze producten die uw meest veeleisende klanten zullen verleiden: daar zijn we zeker van!

EEN UITGEBREIDE KEUZE VAN KWALITEITSPRODUCTEN

Aviator-ROYAL-3GR-elett-front-compressor
produitsglacesuavis
moakcafeespressomania
sorbet2
leasing machines à café
chocolatsuavis
Wij stellen u leasingformules voor, voor onze Suavis ijskreemtoestellen vanaf 31€/maand en leasingformules voor onze professionele koffiezetapparaten voor onze Moak koffie vanaf 67€/maand.  Aarzel niet, contacteer ons voor meer inlichtingen !  
Back To Top